La mulți ani, copile!

De ziua ta copile îți doresc să ai copilărie și să te bucuri din plin de ea. Să nu fii hărțuit și-mpins și tras în toate părțile ca să „performezi”, să nu iei numa’ zece pe linie doar pentru lauda părinților și să nu fii obligat să fii cel mai cel. Să nu fii mândria părinților ci bucuria lor. Să nu ai alergii fel de fel, să nu ai ADHD și să n-ai habar ce-nseamnă boală și suferință. Să nu crești sub un bol de sticlă ci să alergi desculț prin iarbă și noroi. Să nu fii îngrădit, restricționat, oprit. Din contră, să ți se deschidă orizonturile, aripile și mintea. Să fii iubit și încurajat, sprijinit și ajutat iar cel mai adesea să auzi „Te iubesc! Bravo copile!”.

Să nu-ți fie frică de nimic. Nici de bau-bau, nici de curea, nici de vorbe răstite, nici de plecări. Să nu crești cu de toate dar fără părinți, să nu știi ce-nseamnă dorul de mamă și tată și nici lacrimile vărsate de dor.

Să ai șansa de-a crește mare-ntr-o lume frumoasă, mai bună, mai plină de omenie și oameni mai buni.

La mulți ani, copile!

01/06/2019

Aura B. Lupu

 

6 gânduri despre „La mulți ani, copile!

  1. Da, Aura… Ce ai făcut? Lacrimi într-o zi ca asta? Urarea este frumoasă dar atât de… încărcată, nu știu cum să spun. Toate lucrurile astea frumoase stau parcă suspendate de realitate. Ca un balon ce mi se agită să scape dintre degete în voia vântului, cu ață cu tot… Mă simt ca un băiat bolnav ce privește trist de la geamul unui salon de spital, joaca veselă a celorlalți copii. Undeva vor fi existând astfel de copii fericiți. Dar ai altora… Dincolo de fereastra mea. Să dea Dumnezeu ca odată și odată cerul tuturor să fie senin, iar copiii să râdă bucuroși!

    Apreciat de 1 persoană

    1. Costi(n) dragă, să-ți audă Dumnezeu glasul și toți copiii să fie fericiți, cu mic, cu mare, toți! 🥰 Și băiatul să sară din pat, să coboare scările în fugă și să se alăture joacei vesele din curte, să râdă, s-alerge, să fie fericit! Fetița aia slăbănogă, cu genunchi osoși, știrbă, muruită și cu păru-n ochi îi dă baloanele ei colorate, îl ține de mână și-l pupă tare-tare! 💙💚❤️💝🦋🌸🌹🐞🌈

      Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.