Aleluia!

Acum câteva zile am găsit pe net o poză ce mi-a plăcut enorm și-am postat-o pe Facebook, alăturând un citat ce mie mi s-a părut că se potrivește mănușă.

„Un cititor trăiește o mie de vieți înainte de a muri.

Omul care nu citește trăiește doar o singură viață.” – George R.R. Martin.

Eh, se pare c-am avut dreptate pentru că reacția stârnită este uluitoare! Pentru mine, cel puțin!

171.076 impact, 12.268 de reacții și 1517 de redistribuiri ale postării! 😱😱😱

Încrederea mi-a fost restabilită, mi-am recăpătat speranța, aleluia!

Uite câți oameni tânjesc și după altceva, nu doar după emisiuni de 2 lei sau după poze cu tipe-n țâțele goale, siliconate și buzate.

Pentru că trebuie să recunosc, de când a început emisiunea „Ferma” mai c-am intrat în depresie și tot caut – iar! – un loc de dat cu capu’!

În cele câteva minute-n care rezist să mă uit (că știi-mă pălăria de ce mă auto-flagelez !) parcă-s în zona crepusculară.

Mă tot frec la ochi că da-de, da-de m-oi trezi la realitate, că nu-i posibil ca asta să fie realitatea, nu, Doamne te rog, nu!!!

Răduleasca-i o mumie, dintr-o femeie frumoasă s-a transformat în zombi, când vorbește mă aștept să-i cadă ceva, nasu’, un pomete… Cum să-ți faci așa ceva, singurică cu mânuța ta??? Să-ți deformezi fața? Un ochi mai că-i pică-n gură iar buzele, când vorbește, aproape că nu i se mișcă, zici că-i ventriloc. Domne feri și apară Tătucule Ceresc!

D-apoi restu’ concurentelor? Una nu-i naturală, așa cum o lăsat-o bunu’ Dumnezo! Tăte-s parcă umflate cu pompa și fardate de zici că-s date cu văcălaș! Și când îs filmate, vezi Doamne-n bună dimineața, machiaju’ nu le lipsește! Ha!

De masculi n-am ce zice, minunați cu to(n)ții! Mooor când văd că nu-i unu’ care trece prin fața oglinzii și să nu-și arunce o ocheadă, (bezele cred că se abțin, că știu că-s filmați) să nu-și umfle bicepșii-tricepșii sau să nu-și îndrepte freza! Chiar??? Bărbații??? Să nu se poate dezlipi de-oglindă? Vai, mama-me!

Singurul mai normal e nenea ăla care-i șef și-i ia la 11 metri pe concurenți și „lasă-mi cucu-n pace!” 🤣adică Moroșanu. În rest…

N-are rost, mai bine mă gândesc la reacțiile oamenilor de pe Facebook, care au rezonat cu postarea mea.

Și-mi pare nu bine, ci foarte-foarte bine că mai sunt totuși și astfel de oameni. Normali. Sau, mă rog, mai apropiați de realitatea și normalitatea mea.

Că altfel, pe lângă locu’ ăla de dat cu capu’ cred că-mi mai căutăm și-o funie. 😜

Aleluia!

Cu iubire,

Aura.

Hamme,

15/02/2019.

 

Asta este postarea:

„Un cititor trăiește o mie de vieți înainte de a muri.

Omul care nu citește trăiește doar o singură viață.” – George R.R. Martin.

#TrăirileAurei

 

Imagine preluata de pe net.

 

 

51920733_572015709942129_3116160156644147200_o

 

 

 

 

8 gânduri despre „Aleluia!

 1. E superbă fotografia, m-a uns pe suflet şi citatele sunt alese perfect! Chiar merita o astfel de atenţie. Te întreb şi eu ceva, că-s pe lângă: ce înseamnă impactul ăla? 🙄
  Fata de care mie mi-a plăcut cel mai mult şi care era naturală cu totul a fost dată afară din prima, poate pentru că nu se asorta cu plasticul 😀

  Apreciat de 1 persoană

  1. Mulțumesc Potecuță, n-am văzut emisiunea de la început da’ ai dreptate, dacă nu era Barbie… n-avea ce să caute acolo. 😜 Impactul înseamnă numărul de persoane la câte a ajuns postarea, cred. 🤨 „Performanţele postării tale
   172.882 Impact – persoane” – asta-i ce-mi afișează mie Facebook…

   Apreciat de 1 persoană

 2. Nici un rând nu merită irosit, când este bine gândit….eu vad în aceste emisiuni un cost bine elaborat PROSTIREA TINERETULUI si impunerea IMAGINII FALSITAŢII! Nu pierd timpul cu emisiuni de 2 lei,nici când am insomnii.Există telecomand
  ă………..iar dacă somn nu e, există ✍🤒

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.