#brusselmotorshow

 

Din 19 ianuarie până-n 27 ianuarie 2019 în Brussel Expo se desfășoară expoziția auto – #brusselmotorshow din fiecare an. N-am fost niciodată până ieri, dar anul asta am zis că hai să mergem, nu-s io vreo pasionată de mașini da’ cum n-am ieșit de multă vreme din casă iar afară încă nu pot sta prea mult (mai ales că de ieri s-a răcit considerabil și-n Belgia), aici părea locația ideală pentru a petrece câteva ore și-n altă parte decât în casă (de care, fie vorba între noi, m-am săturat ca țiganu’ de… 😜 mă-sii!).

Zis și făcut. Biletele costă 15 euro de persoană, nu-i foarte mult da’ nici tare ieftin, surpriza a fost costul parcării, 10 euro, 😱😱😱 ce mi se pare fooooaarte mult, mai ales că nici parcarea nu-i de nota zece (ca noroc că a fost frig și s-a mai „strâns” noroiu’ că altfel de la mașină până la expoziție înotam!). Da’ no, asta este, măcar la organizare sunt, ca de obicei, impecabili. Totul este foarte clar indicat, case pentru bilete sunt destule (noi n-am stat, io m-am învățat să cumpăr biletele on-line și să le scot la imprimantă, astfel salvez timpul de stat la cozi 😉 ) iar pliantele cu harta expoziției le găsești chiar la intrare. Indicatoare, săgeți, panouri sunt peste tot, n-ai cum să nu găsești ceea ce cauți, totul este foarte clar și simplu indicat. Înauntru este cald, locuri sunt destule unde, dacă vrei, poți să mănânci și să bei ceva, (dar și aici prețurile sunt cam piperate, dublu față de normal), iar standurile cu mașini sunt… ioi și vai! Fără să fiu o pasionată de mașini amu’ nu  neapărat c-am devenit dar expoziția asta chiar mi-a plăcut. La orice stand găsești informații despre fiecare mașină expusă și ai posibilitatea s-o vezi, s-o cercetezi și-năuntru și-nafară , s-o „încerci” și să te urci la volan, în dreapta și în spate și, dacă vrei, să te întinzi și pe capotă! 🤣🤩😂

Nimeni nu te-mpinge, nimeni nu te presează, toți își așteaptă cuminți și civilizați rândul să urce în mașini și să facă poze, nu auzi pe nimeni să vocifereze sau să strige, toți sunt ordonați, politicoși și-amabili. Pur și simplu… relaxant, n-aș fi putut crede c-o să fie un termen potrivit să descriu un asemenea loc, unde-s mii de oameni.

Îmi pare bine că am fost. E drept că bateriile mele s-au terminat cam repede iar astă- noapte am avut iar recital de tuse, dar no, asta e. A meritat.

Și, cu siguranță, dacă aveți posibilitatea și dorința, merită să-l vizitați și voi.

Cu iubire,

Aura.

Hamme,

21/01/2019

P.S.: ultima poză-i cu o mașină ce era în fața noastră la intrarea în parcare, un român ca și noi, evident, pe mașina căruia scria:

„Ne plac femeile — iubim mașinile”. În ton cu expoziția, nu? 😂😂😂

 

 

2 gânduri despre „#brusselmotorshow

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.