Aura B. Lupu

Eu. Și atât.
Mă numesc Aura Lupu (născută Boroș), am terminat liceul de filologie-istorie „Ady Șincai” din Cluj-Napoca, promoția 1988-1989, am absolvit cursurile școlii de masaj și reflexologie din Belgia – PCVO Scheldeland (2013-2014) – iar în 2018 cursurile de Practitioner Coach ale Academiei Române de Coaching.
Sunt o mamă mândră și-o nevastă fericită.
Cariera mea într-ale scrisului („fircălitului” cum îmi place mie s-o spun) n-are vechime, am început să public din noiembrie 2017 pe blogul @auraboroslupu, iar din februarie 2018 aici, pe aurablupu.com.
Mi-a plăcut să scriu dintotdeauna, a fost felul meu de-a exprima emoțiile ce trebuiau ascunse și gândurile ce nu puteau fi rostite.
Visul meu de când eram copil a fost să scriu o carte. S-o țin în mâini, să miroasă a nou, a proaspăt tipărit; a cerneală abia uscată…
Vis care-a devenit realitate în 17 mai 2018, la 6 luni de când am început să scriu, când a ieșit de sub tipar cartea „Trăirile Aurei”, carte ce poate fi poate fi comandată de pe AMAZON:
Am înțeles că toată suferința, toate lacrimile și zbaterile n-au fost în zadar. Împărtășind din experiența și încercările mele sper c-o să ajut și alte suflete.

Bucuria mea este că am reușit să scriu din nou. Că am depășit blocajul. Că mi-am regăsit vocea. Că mi-am găsit harul. Mai am momente când plâng scriind. Dar de cele mai multe ori e de bucurie. Că pot manifesta ceea ce simt. Că pot împărtăși ceea ce gândesc. Și mai ales că pot exprima ceea ce sunt: eu. Și atât.

Cu drag și cu iubire,
un suflet.