Lindsey

Pe Lindsey Stirling am descoperit-o acum câțiva ani și-am iubit-o din prima clipă. O mână de om capabil să transmită atâta emoție și bucurie nu poate fi decât iubit, nu?
Iar când i-am citit povestea am adorat-o de-a dreptul.
 
Lindsey Stirling (n. 21 septembrie 1986) este o violonistă americană, dansatoare, interpretă, cântăreață și compozitoare. Ea pune în practică interpretări la vioară combinate cu diferite coregrafii excepționale și live, și în videoclipurile ei, ce pot fi găsite pe canalul său de YouTube.
 
Lindsey Stirling este considerată ca fiind un „Artist YouTube”  deoarece aceasta s-a făcut cunoscută încărcând videoclipurile sale pe celebra platformă. Lindsey a reușit să strângă un număr record de peste 1.730.000.000 vizualizări și 12,1 mil. de abonați pe cont propriu, fără vreo casă de discuri în spate. Chiar și în momentul de față, conturile sale de pe rețelele sociale sunt administrate exclusiv de ea, Lindsey având o relație foarte strânsă cu fanii săi.
 
Lindsey acoperă o gamă foarte mare de stiluri muzicale, de la muzică pop și rock, la muzică electronică (EDM). Pe lângă piesele originale, discografia ei conține numeroase cover-uri, dintre care cele mai populare sunt Radioactive (care a câștigat Response of the Year în 2013)
All of me (ft John Legend) 

Skyrim & Peter Hollens

Melodia Crystallize
a fost primul său hit, melodia atingând 1.000.000 de vizualizări în 24 de ore de la încărcare și, în momentul de față, 221.906.128 de vizualizări.
 
Prima sa performanță live mare a fost în 2010, când a apărut în sezonul 5 din America’s Got Talent. Lindsey s-a calificat în semi-finale dar a fost exclusă din concurs și umilită în direct, spunându-i-se că este prea diferită pentru a avea succes. Lindsey nu a renunțat și, deși a fost o experiență umilitoare care „a speriat-o prea tare să mai pășească pe o scenă vreodată”, a început să încarce clipuri pe YouTube. Cu banii obținuți din muzică aceasta și-a permis să plece în turneu pentru prima dată, în 2013.
Pentru mine Lindsey e un exemplu de ambiție și curaj, o mână de om dar cu un talent uriaș, care nu s-a lăsat doborâtă nici de eșec, nici de umilință, nici de cârcotași. Care prin muncă și perseverență și-a urmat calea, făcând ceea ce i-a fost dat să facă: să cânte și să încânte milioane de oameni.
Cu drag și cu iubire,
Aura.
16/11/2019

5 răspunsuri la „Lindsey”

  1. Eu acum am descoperit-o şi sunt tare încântătată, e uimitoare!
    Da, o astfel de experienţă poate lăsa urme adânci, mulţi au renunţat să mai creadă în talentul lor după un episod din ăsta. Bravo ei că a mers înainte!

    Apreciat de 1 persoană

    1. 🙏❤️🌺💝🥰😍

      Apreciază

  2. Mulțumesc, nu știam. 🌹🤗

    Apreciat de 1 persoană

  3. N-am știut ce s-a mai întâmplat cu ea. Dar atunci când am văzut-o, am apreciat-o și mă așteptam chiar să câștige competiția. Mi-a plăcut foarte mult. Ce chestie de Oblio! Auzi…diferit. Și de când asta nu e de bine? Și Adele a apărut ca ceva diferit atunci când s-a lansat.

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.