Luna Căpșunie

17 iunie – Luna Căpșunie ne va ajuta să ne îndeplinim dorințele sufletului!

 

„Dorințele ni se îndeplinesc cu o viteză amețitoare, într-un ritm mai accelerat ca niciodată! Fiți deschiși să profitați de energia norocoasă și aproape magică a Lunii pline în Săgetător!

Luni, 17 iunie 2019 (ora 11:36, ora României), dacă ne vom îndrepta ochii către bolta cereasca, vom putea admira o frumoasa luna plina. Astrologic vorbind, avem de-a face cu o luna plina ce pica în semnul Săgetătorului, la 25 grade, și a cărei influenta o vom resimți din plin în perioada imediat următoare.

Fiind prima lună plină a acestei veri și asociindu-se cu alte două evenimente planetare majore: Jupiter în pătrat cu Neptun și Saturn în sextil cu Neptun, va avea un impact direct și puternic asupra vieților noastre și de aceea vom trasa câteva dintre cele mai importante efecte ale sale. În plus, chiar în zilele acestea, premergătoare Lunii pline în Săgetător, vom resimți din plin ascendența acestei energii astrale. Aceasta va continua să se intensifice în mod crescendo până în punctul culminant al Solstițului de Vară.

17 iunie – Luna Plină în Săgetător ne ajută să ne îndeplinim cele mai ascunse dorințe!

Cu alte cuvinte, putem spune că în perioada următoare vom resimți o oarecare tensiune emoțională, dar este una constructivă și o putem considera însuși motorul care ne va porni ciclul de dorințe și visuri pe care le cărăm cu noi la purtător spre îndeplinire.

Luna plină a lunii iunie mai este cunoscută în tradiția amerindiana sub denumirea de Luna Căpșunie, în timp ce în Europa i se mai spune și Luna Trandafirului. Aceasta Lună plină în Săgetător ne va acutiza dorința de a căuta acel “ceva” care să ne împlinească. Vom resimți nevoia de a ne atașa sau de a ne reatașa unui scop, unei misiuni în viață, unui țel, unui “ceva” care să dea sens și semnificație existențelor noastre. Luna plină în Săgetător aduce deschidere, aduce curiozitate, energie și abundență, dar și un sentiment acut de a evolua și de a crește la nivel individual.

De aceea, mulți dintre noi își vor găsi în perioada următoare acel drive interior care face ca lucrurile să fie puse în mișcare. Partea frumoasă a acestei Luni Pline în Săgetător este că avem atât de mult optimism interior, încredere și speranță că universul lucrează în favoarea noastră și ne așează pe drumul cel bun, încât acest lucru va fi vizibil și în mediul extern. Ambițiile și visurile noastre vor sta sub semnul practicalitații suficient de mult încât să se poată concretiza.

Mai mult, Luna Plină în Săgetător ne poate ajuta și să aruncăm o ultimă privire asupra trecutului, dintr-o perspectiva net superioară, mai înaltă, determinându-ne să ne încheiem procesul de vindecare și să mergem mai departe, fără greutăți și poveri pe suflet.

Mulți dintre cei care și-au propus, spre exemplu, să achiziționeze o locuință în perioada următoare, să se mute, să își schimbe jobul, sau orice altceva care le sporește sentimentul de libertate și independență și îi face să se simtă mai aproape de eu-ul lor adevărat, vor fi încurajați de astre și procesul va decurge mult mai ușor pentru ei. Scurtăturile se șterg, suntem puternic ancorați în realitate și intuitiv știm să facem lucrurile așa cum trebuie să fie făcute.

Aspectele planetare ne conferă claritate, viziune, pasiune, răbdare, aventură, credință și încredere în sine astfel încât să ne realizam cele mai îndrăznețe visuri. Totodată , influenta lui Jupiter își va face și ea simțită prezența, iar norocul va fi resimțit sub forma semnării anumitor colaborări/ contracte/ înțelegeri avantajoase de pe urma cărora mai multe persoane vor avea de câștigat.De asemenea, aceasta lună este benefică și celor care doresc să urmeze un nou drum sau o nouă cale și favorizează ceea ce ține de acte, proceduri legale, călătorii, educație, grupuri sociale. S-ar putea chiar să primiți o veste bună ce ține de călătorii, să revedeți o persoană dragă sau să vedeți un loc în care nu ați mai fost niciodată. Sentimentul de solidaritate cu cei din jurul tău va fi mai puternic, iar prieteniile ne aduc sentimentul de satisfacție și bucurie. Se vor lega noi prietenii în perioada următoare și vom cunoaște oamenii potriviți în momentul potrivit astfel încât să ne îmbogățim perspectivele și viziunile.

Așadar, mantra cheie a acestei Luni pline a lunii iunie poate fi considerată următoarea:

Sunt. Am un vis (dorință) și chiar acum acest vis este pe cale să se realizeze.

Să aveți o Lună Plină de vis, dragilor!”

Articol preluat de pe Garbo.ro.

Nu știu voi, da’ io cu siguranță am vreo câteva dorințe, mai ascunse, mai fățise, da’ le am. Așa că am ieșit la „vânat”. Ce-am vânat, vedeți mai jos. 😉

Să ne fie de folos!

Cu drag și cu iubire,

Aura B. Lupu

17/06/2019

 

Foto: Aura&Adrian Lupu

P.S. Lângă luna plină-căpșunică se vede ceva sclipind. Ia ghiciți cine e? Jupiter. 🙂

Enjoy!

DSC_0846

 

DSC_0802DSC_0848DSCN0565DSC_0800DSCN0574DSCN0564DSCN0541

DSC_0787DSC_0773

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.