Cireașa de pe tort

Condimentați-vă viața cu glume, râsete și cu umor. Fiți dezghețați la minte. Și la suflet. Nu încremeniți în seriozități. Nu fiți doar demni. Bățoși de parc-aveți un par vârât în cur. Constipați, crispați și preocupați de aparențe, de-a fi serioși și demni și rezervați, pierdeți distracția. Pierdeți amuzamentul. Și frumusețea libertății. De-a fi perfect normali. ȘI naturali.
Dacă cineva o să vă spună că sunt relații extra-fenomenal de reușite și fericite fără potriveala de la pat, vă minte cu nerușinare. Vă păcălește și vă aburește la greu.

Aura B. Lupu

Nu dețin rețeta minune a unei căsătorii fericite. Și nici nu știu care-s secretele relațiilor reușite și trainice. Însă un ingredient care ajută și consolidează cred că este umorul.
Și sexul. 😜
Mno, dacă n-ați leșinat și n-ați căscat ochii, consternați și oripilați, continuați să citiți. Dacă însă v-au luat palpitațiile și v-am șocat, opriți-vă din citit și cautați altceva care să nu vă crească tensiunea (și indignarea). 😉
Asta nu-i o postare pentru pudibonzi și mironosițe.
E pentru oameni deschiși la minte și evoluați. Care au ieșit din secolul în care se făcea dragoste cu lumina stinsă și tot ce ținea de sex era considerat rușinos, a avea mai mulți parteneri(e) într-o viață era numit curvăsărit iar a spune lucrurilor pe nume (penis, vulvă, clitoris, etc.) nu-i frapează și nu-i ia cu inima.
Dragostea-i frumoasă. Și actul ei, a face dragoste, o-ncununare. Ceva firesc. Și super minunat. 

Vezi articolul original 306 cuvinte mai mult

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.