Bucurii

Azi, indiferent cât de greu mi-a fost la muncă, zărind cu coada ochiului în fugă brățara atât de faină și mărțișorul din piept ( primite-n dar) sub masca asta afurisită, de care m-am săturat ca țiganu’ de știți voi ce, 😜 zâmbetul mi-a înflorit pe chip și mi-a încrețit ochii de bucurie. Cât oi fi io de obosită, când mă întorc acasă și-l văd pe Max cât se bucură când mă vede, oboseala nu că dispare, e prea adânc în oase impregnată, dar măcar se mai atenuează. În pauza de masă, când am pornit datele mobile iar telefonul a început să zbârnâie de la mesajele voastre și urările de bine, mai că am uitat de foame, iar după ce am auzit și vocea lui Adi, nu mi-a mai trebuit nimic. Mă rog, aproape nimic, „Eugenia” primită de la Andreea n-am putut-o refuza 😁. Cât o fi viața asta uneori de grea, când sunt atâția oameni, ființe minunate în preajma ta, nu că devine ca fulgul, dar măcar se mai ușurează, cât de cât. Și-acum, chiar dacă-s foarte obosită și mi-e foame, musai să vă scriu și să vă mulțumesc tuturor celor care mi-ați ușurat ziua și mi-ați dăruit bucurie. Să vi se întoarcă înzecit! Sunteți minunați! Mulțumesc!
O primăvară faină să aveți!
Cu drag și cu iubire,
Aura.
01/03/2021.

„Eu mi-am făcut cadou de mărțișor…” mesajul unei cititoare și poza cu cartea ta. Cum să nu te bucuri? 🤩 Mulțumesc, Aurelia!

8 răspunsuri la „Bucurii”

  1. Un gând bun cu șnuruleț și de la mine 🙂

    Apreciat de 1 persoană

    1. Mulțumesc, Issa! Te pup! 🤍❤️

      Apreciat de 1 persoană

  2. Un mărțișor și de la mine și un gând primăvăratec, cu soare, lumina și flori. 😘❤️

    Apreciat de 1 persoană

  3. Să nu îţi lipsească zâmbetul în nicio zi! Te pup!

    Apreciat de 1 persoană

    1. 😥 Mulțumesc, Potecuță, s-a stins între timp…

      Apreciază

  4. Esti tare frumoasa, sa stii! Cat despre zile grele, si eu fac a fel, ma inconjor cu lucruri si oameni care ma fac sa ma simt bine. Luna trecuta primisem o zambila roza de la o prietena, o tineam aproape pe birou si de cate ori eram obosita ori stateam rau, imi bagam nasul in ea. Avea un parfum fantastic, ma facea sa zambesc imediat! Maine trec sa-mi cumpar alta, o sa le inlocuiesc la infinit, ca merita! Un gand bun si o imbratisare e martisorul meu pentru tine!

    Apreciază

  5. 🍀🐞🐝🌹=mărțişoare virtuale! 🤗

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.