🙏🙏🙏

N-ai ce. N-ai cum. Nu poți. Decât să te topești. Să te scurgi. Să te prelingi. Să vezi că-ți aduce deja jucăria, că te înțelege când îi spui de premiu, că-i place muzica și se uita atent la un ecran, cu doi ochi plini de uimire și înclinând capul când într-o parte, când în cealaltă, n-ai ce face. Decât să te topești de drag. 1kil jumate și 44 de cm de minunare, de încântare, de bucurie. E și ciudat pe undeva, când vezi că repetă lucruri pe care le făcea și Edi, mănâncă din mână ultimele îmbucături, bea apă când îl trimit io și-i spun „Vezi că ți-e sete!”, doarme cu botul musai sprijinit de mâna mea, la baie n-am ce face, trebuie să îl accept, altfel stă în fața ușii și smiorcăie până-i deschid. Mă lasă să-l curăț în urechiușe, deși prima experiență de la veterinar n-a fost prea plăcută (data viitoare o să-l cert pe nenea doctor, trebuia să fie și mai delicat cu el!), știe deja că io nu-i provoc durere, că-i fac doar bine și-l ajut.
N-ai cum. Nu poți. N-ai ce face. Decât să te scurgi, să te topești, să te prelingi și să te tooot miri. Ce scris? Ce manuscris? Ce interviu? Printre picături, între două ațipeli de-a lui. Parcă aș avea iar bebe-n casă…
Hai să vă mai scriu totuși și alte lucruri, nu doar despre măria-sa, stăpânul vieții mele, care-mi mănâncă acum și zilele si nopțile și-mi ocupă cam 90% din timp.
Curând re-apare, la cererea voastră, primul volum din „Trăirile Aurei”, retipărit și reeditat, alături de al doilea volum, la editura Creator-Libris, deci dragii mei dragi, țineți aproape, cei care mi-ați scris pe blog și mi-ați trimis mesaje că vă doriți și primul volum, o să aveți curând ocazia să-l comandați.
Am dat și-un interviu pentru „Viitorul României”, nu știu sigur când o să apară, dar o să vă anunț.
La manuscrisul celălalt, al romanului „Eu. Și atât.”, despre care v-am mai pomenit, încă lucrez. Cât pot acum și cât mă lasă puțoiul ăsta mic.
Vă mulțumesc că sunteți atât de răbdători, vă mulțumesc din suflet că mă citiți și vă multumesc de 14.288 de ori. Adică tuturor celor care-ați dat până-n clipa asta like paginii mele, Aura B. Lupu și sunteți aici. Pe WordPress la fel, sunteți extraordinari, nu-mi vine de multe ori să cred, când am pornit în noiembrie 2017 la drum, mă gândeam că poate se vor strânge câteva sute. Sunteți azi peste paișpe mii pe Facebook și aproape 500 pe aurablupu.com.
Mă-nchin!
🙏🙏🙏

Cu drag și cu iubire,

Aura.

25 septembrie 2020

11 gânduri despre „🙏🙏🙏

  1. Bobby al meu s-a luat după mama pe stradă și la lovit o mașină, și l-am pierdut 😞
    De-atunci nu am mai avut curaj să țin, deși a trecut mai bine de 10 ani. Totuși parcă acum îmi doresc tot mai mult un cățel.. Tommy nu este de acord cu mine că mi-o zis că pot să mă mulțumeasc cu el, că la el nu este o problemă cu viețile, că stă bine 😅

    Apreciat de 2 persoane

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.