Greutate

Știți ce-i mai dureros, mai greu de dus și de-nțeles? Nu măștile pluii, nu restricțiile impuse, nu dorul răvășitor. Ci dezbinarea, separarea asta-n tabere, de zici că nu-i bugăt că trecem prin ce trecem, mai trebe să ne și sfădim, să ne contrazicem, să ne luăm de tiept. Io n-am scris despre tărășenia asta decât foarte puțin, m-o mâncat în cur să scriu amu, de parcă ar conta. No, bine c-am înțeles că de fapt adevărul nici nu interesează, nici nu contează. Dar știți ce mă interesează și contează pentru mine? Liniștea mea. Așa că n-o să mai răspund la niciun comentariu despre povestea asta. Facă fiecare ce-o vrea!
Aura B. Lupu
26/08/2020

2 răspunsuri la „Greutate”

  1. Io-s păţâtă fără să scriu, apăi să mai şi zic ceva.
    Aura, oamenii cu care nu se poate discuta omeneşte, ăia care dau cu pumnu în genul „io ştiu mai bine şi tu n-ai decât să taci că eşti prost” nu merită osteneala. Cu ei nu se poate vorbi şi aia e. Ignore şi mers înainte.
    Te pup şi nu pune la suflet!

    Apreciat de 1 persoană

    1. Domne feri și apără, Potecuță! Cum adică fără să scrii, te atacă din senin? A-nnebunit lumea!😲 E pur și simplu de necrezut, și după ce le-am tradus de pe site-ul oficial că știrea lor nu-i adevărată, tot au găsit motiv de întors! Culmea a fost că de data asta m-au contrazis, fără să-și dea seama că de fapt îmi dădeau dreptate, susțineau de fapt exact ceea ce-am scris io de la bun-început. Noaptea minții! Te pup și eu!

      Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.