Magie

Femeile-s mai grele de cap, mai tutuluci. Nu le ajunge să le spui o dată, au nevoie să audă de mii de ori. Zilnic, dacă se poate. 😁 „Ești frumoasă. Te iubesc.” Chiar și după mulți ani de trăit împreună, de împărțit bune și rele, ele încă au nevoie să li se spună asta.
Când am văzut o imagine cu Ion și Maria, în care Maria-l întreba pe badea Ion dac-o iubește, iar el răspunde: „Ți-am zîs o dată când te-am luat amu 20 de ani, dacă-s schimbări, te anunț!” am râs, la început. Apoi m-am întristat. Când stai să te gândești la rece, să auzi doar o dată-n viață de la partenerul tău că te iubește, e trist. Da, iubirea se arată, se demonstrează, nu se declară doar. Dar noi, femeile (io una, cel puțin!) am nevoie și s-o aud. Așa-s io, mai grea de cap, mai tutulucă. Sau să-mi spună că-s frumoasă. Bărbații nu pricep asta, păi ți-am zis deja de nu știu câte ori, de ce trebuie s-o tot repet? Pentru că ne place s-o auzim, de aia!
N-o să fie niciodată prea mult spus un „Te iubesc!” și-un „Ești frumoasă!”. Astea două declarații știți cum sunt pentru o femeie? Magice. Sunt ca apa pe care-o punem la rădăcina unei flori. Sunt ca raza de soare care-o încălzește și-o face să-nflorească în culori vibrante, să se deschidă, să fie mlădioasă, diafană, răspândindu-și mireasma, parfumul în jurul ei. Strălucește, pur și simplu.
Spuneți măi bărbaților nevestelor, cât de des puteți, că le iubiți și că-s frumoase. Nu, n-o să fie niciodată prea mult. Ci niciodată suficient. Și-ntotdeauna e loc de și mai mult. Cei răsplătiți tot voi veți fi, cei câștigați. Bărbatul este stâlpul casei, dar femeia fericită este temelia ei. Când ea se simte frumoasă și iubită, poate muta munții din loc pentru familia ei.
Nu fiți zgârciți cu vorbele frumoase, nu presupuneți că ele știu asta deja, că doar le-ați mai zis. Repetați-le zilnic un „Te iubesc!” și-un „Ești frumoasă!”. Asta-i magia adevărată și e la îndemâna tuturor. 
 
Cu drag și cu iubire,
07/06/2020

6 răspunsuri la „Magie”

  1. Și io-s aia uitucă, trebuie să o aud des 😁

    Apreciat de 4 persoane

  2. tutuluci 😃😃
    și eu sînt o tutulucă 😊💖

    Apreciat de 4 persoane

  3. Imi pare rau, dar nu e mereu asa…
    Daca am spus-o, daca o sunam sa vad daca e bine – e drept, de 1-2 ori pe zi cat eram la lucru, care cum, se cheama ca esti paranoic si gelos.

    Apreciat de 1 persoană

    1. 😢 Și mie îmi pare rău…

      Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.