😡🤬😡🤬

N-am scris nimic despre imbecilu’ ăla care instigă la viol pe YouTube, nici nu m-am uitat la ce-a filmat, doar citind despre ce-a fost în stare să declare, s-a încrețit pielea pe mine și mi s-a făcut stomacul ghem. Am zis să nu intru în energia aia că-i prea greu de dus. Culmea e că aseară, căutând ceva de văzut pe Netflix, primul titlu care mi-a apărut a fost “Jeffrey Epstein: Filthy Rich”. 😡🤬 Nu știam prea multe despre el, din câteva știri de ici și colo citisem că era putred de bogat (dovedindu-se apoi putred până-n măduva oaselor!), că se învârtea în cercuri înalte și avea companii selecte, (Bill Clinton, prințul Andrew, Donald Trump), că fusese implicat în scandaluri sexuale și cam atât; habar n-aveam că de fapt a fost un prădător sexual, violator și pedofil. Și toate lucrurile astea s-au ascuns, mușamalizat, șters cu buretele! De ce? Doar pentru că era putred de bogat, asta-l situa mai presus de lege? 😡🤬
Azi toată ziua mi s-au învârtit în minte scenele din film, disperarea fetelor, neputința și suferința lor, urmele rămase pe veci în viețile și sufletele lor.
Așa că-i musai să scriu, altfel explodez! 😡🤬
Un imbecil instigă liber la viol, pe net, în anul de grație 2020! Și mai are și alți mii de proști care-l aplaudă și-i cântă-n strună! 😡🤬
Pentru toți dezaxații care gândesc în felul ăsta bolnav, pervers, am o singură întrebare: Dacă cea violată ar fi fiica voastră, de 12-13 ani, ați mai gândi la fel? 😡🤬
Și vă mai doresc așa, din rărunchi, ca la toți imbecilii, dezaxații, pedofilii și perverșii cărora le mai trece prin capu’ ăla sec chiar și numai umbra unui astfel de gând – că fetele merită violate -, să le apară-n fața ochilor nu fata aia care cică “merită”, ci chipul fiicei sau al mamei lor! Să vă bântuie fețele, ochii lor, să simțiți că vă arde retina de fierbințeala privirii lor! A fiicelor rușinate că au un astfel de tată și-a mamelor care regretă că-s mame, care mai bine-și legau trompele decât să aibă un astfel de fiu!
Iar voi, toți boșorogii care salivați după fete cât mai tinere, vă păcăliți băi fraierilor dacă credeți c-o moimă ce are jumătate din vârsta voastră vă iubește! Îhî, iubește banii din contul vostru, iubește luxul și viața de huzur, nicidecum pe voi!
Să abuzezi de putere și de bogăție ani la rând, să violezi zeci de fete și să scapi, e cutremurător, zguduie rău de tot lumea asta; dar să abuzezi de prostie și să să instigi la viol, fără urmări, fără pedeapsă, fără să fii amendat, închis, oprit, șters de pe net? Nu mai am cuvinte.
Fuck this world! I’m going to Wonderland!

Aura.

03/06/2020

16 gânduri despre „😡🤬😡🤬

 1. Păi… Pe Netflix e tot acel film documentar. Am stat și l-am văzut pe tot, pentru că nu puteam rămâne în starea produsă de un episod, două… Nu știu câte au fost până la acel sfârșit, pentru că așa cum am spus, la mine a fost o lungă vizionare. Dar așa cum presimțeam, a fost până la urmă un deznodământ. Dreptatea s-a făcut întrucâtva… Oarecum!… Vă las mai bine să vedeți, nu dau spoiler.
  În altă ordine de idei…
  Nu prea obișnuiesc eu să fac nici recomandări, însă dacă tot am amintit de Netflix… E acolo o minunăție de film care nu poate să nu vă încânte. Realizat după carte. Perfect!!! Se numește „ANNE cu E la sfârșit”. Mi-l servesc cu lingurița, câte un episod, maxim două, numai pentru a mă păstra cât mai mult alături de adorabila Anne.
  Taie garantat greața lăsată de maleficul Epstein, care s-a cam fofilat de răspundere pe lumea asta, dar dincolo va avea parte de judecată corectă. Negreșit!

  Apreciat de 1 persoană

 2. N-am văzut nici eu filmuleţul ăla, nici nu vreau, e suficient că am citit cam ce spune şi nu am putut da play. Şi se pare că scapă cu o amendă. Trist! Şi periculos. Să lăsăm dezlegaţi nişte dezaxaţi din ăştia nu ştiu zău dacă e normal.

  Apreciat de 1 persoană

  1. Orice i-ar face e prea puțin, acceptabil ar fi să-l fie șters canalul și interzis accesul pe youtube, amendat de să-l usture buzunarele și obligat să facă consiliere psihologică. Dar astea-s chestii pentru Wonderland. În lumea asta… 😦 slabe șanse să se petreacă așa ceva.

   Apreciat de 1 persoană

 3. E incredibil unde s-a ajuns! Nu mă uit la filme și, în general, nu mă (mai ) uit la televizor. Lumea în care trăim este într-un scenariu coșmaresc în care noi, oamenii, suntem reduși la statutul de cobai. În toate felurile și la toate nivelurile existenței noastre. Cel ce violează nu are milă nici de propria mamă, nici de fiică. Dezaxați încurajați parcă în crimele lor.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.