Purificarea casei

Primăvara este un moment bun pentru curățenie nu doar exterioară, ci și interioară, atât pentru noi cât și pentru casa în care locuim. Și casa este formată tot din energie, așa că se pot acumula tot felul de entități perturbatoare, de care nu suntem întotdeauna conștienți. Mulți știm de la părinți, bunici, că primăvara se face „curățenia mare” înainte de Paște, iar iarna cea înainte de Crăciun, cu spălat geamuri, perdele, mutat mobila, aerisit, curățat păianjenii, șters praful, bătut covoarele, văruit etc.; atunci dereticăm de regulă și-n spațiile nefolosite sau folosite rar (beciuri, poduri, debarale); dar pe lângă curățenia asta generală, mai este nevoie de una în planul energetic. Mai ales pentru cei care aveți legătură cu spiritualul, întotdeauna veți avea nevoie să faceți mai des și o „curățenie subtilă”, pentru că se spune că „Pe lângă biserică sunt cei mai mulți demoni”.

Aceste energii joase apar în mod inevitabil prin conflictele, certurile noastre, resturi ale unor stări proaste. În afară de asta, energia din locuință are și resturi ale energiei aduse de proprietarii anteriori. Când te muți într-o casă, moștenești și amprenta energetică, iar aproape de fiecare dată acestea nu sunt pozitive. Am scris despre asta, https://aurablupu.com/2019/11/15/casa-2/ și-aș fi vrut să știu mai devreme cum să o curăț și energetic.

Când casa ta este plină de energie veche, va continua să te tragă înapoi, în stări vechi de existență. Poate că tu ai uitat de un conflict, însă amprenta lui energetică rămâne și te poate afecta zile, luni sau chiar ani după aceea.

Știi că în locuința ta sunt energii joase când:

  • Atunci când intri în casă ai un sentiment de apăsare, de tristețe, când nu îți găsești locul și de abia așteptați să ieși afară;
  • Îți este frică să adormi noaptea și simți că este o prezență în locuință;
  • Auzi tot felul de trosnituri ale mobilei, pași, mai ales în momentele în care te angrenezi în activități spirituale (meditație, yoga, rugăciune).

Pași pentru curățarea energetică a a locuinței

  1. Ordinea

Este imposibil să creezi o energie pozitivă și sănătoasă într-o casă dezordonată și plină de praf. Renunță la lucrurile de care nu mai ai nevoie, făcând asta te desprinzi de energia trecutului și faci loc noului.

  1. Curățenia

E musai să faci curățenie, în special pe podea, să aerisești bine, să deschizi larg ferestrele; fă curat mai ales pe la colțuri, șterge toate oglinzile, mereu în sensul acelor de ceasornic, pentru a stimula energia pozitivă.

  1. Purificarea energetică

Este bine ca acest proces să aibă loc între luna plină și luna nouă. Există mai multe tehnici, o să vă scriu mai jos câteva pe care eu le folosesc:

Purificarea cu lumânări

Energia focului este una dintre cele mai benefice, aprinde lumânări în fiecare zi, în fiecare încăpere, pe lângă faptul că ele curăță, ard energia negativă, mai și luminează blând, iar dacă sunt și parfumate, e și mai bine, aroma lor va învălui întregul spațiu și-ți vor da o stare de bine.

Purificarea cu tămâie

Asta o știm din moși-strămoși, tămâia este incredibil de purificatoare și este foarte bună și pentru a accelera evoluția spirituală.

17917535_1305708112810952_8776168616195382169_o

Purificare cu sare de mare

Folosește sare de mare și pune puțin în fiecare colț al fiecărei camere. Presară de asemenea o dungă de sare peste prag. Las-o acolo 24 de ore. Apoi ia o mătură și-adun-o, rostește: „Cu această mătură, înlătur toată murdăria și toate lucrurile necurate din casa mea”. Apoi aruncă sarea în toaletă.

Purificare prin muzică

Sunt o grămada de melodii pe YouTube, de curățare a energiei negative, alege-o pe cea care-ți place cel mai mult și cu care rezonezi, pune-o la boxe, deschide toate ușile din casă și las-o să-ți inunde toate încăperile.

 

Stabilizarea energiei în casă

După ce ai purificat locuința trebuie să o stabilizezi. Poți pune într-un pulverizator apă curată de izvor cu câteva picături de lavandă și pulverizeaz-o prin casă.

În cele din urmă purifică-te pe tine. După ce ai terminat de curățat spațiul, fă un duș sau baie.

Să ne fie de – și cu – folos!

Cu drag și cu iubire,

Aura B. Lupu

21/03/2020

Donație

Vă place ceea ce citiți? Aici puteți sprijini autoarea. Mulțam fain!

€10,00

5 răspunsuri la „Purificarea casei”

  1. Pe unele le știam, unele nu… Mulțumesc și Doamne-ajută!

    Apreciat de 1 persoană

  2. Vai Doamne, draga Aura, daca ai sti de cand cu munca asta de acasa, asa am inceput sa observ fiecare firicel de praf si fiecare zona din casa atinsa de mizerie.
    Toata saptamana am muncit in casa si sambata m-am asigurat sa fac curatenie si in balcon, am sters geamurile, spalat perdelele, aspirat si rearanjat lucrurile.

    Multumesc pentru ideile constructive si purificatoare! 😀

    Apreciat de 1 persoană

    1. Cu drag, să-ți fie de folos!
      Așa este, când suntem acasă mai mult timp, avem și timp să le băgăm pe toate în seamă! 😁🌹💙

      Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.