Păreri

De câte ori v-am zis io că nu contează părerea celorlați? Că nu trebuie s-ascultați de gura lumii și să faceți ce vrea suflețelu’ vostru? Bine, asta-mi sună și mie, clar, că nici io nu-s mai brează! 😉

Urmați-vă calea. Mergeți pe drumul vostru cu încredere și perseverență. Nu vă mai luați după nimeni decât după ce vă șoptește inimuca. Ce dacă greșești? Ce dacă o să mai și cazi? Ce dacă o să-ți faci cucuie dând cu fruntea de un zid? Ce dacă o să suferi? Sunt lecțiile pe care trebuie să le-nvățăm. Sunt experiențele prin care trebuie să trecem, crescând astfel spre ce ne este dat să fim.

„Spune-mi că nu pot și-o să pot și mai mult, ba o să-ți trimit și poze!”

„Trimite-mă naibii și-o să mă întorc bronzată, relaxată și cu magneți pentru frigider!” 🤣🤪

Astea le-am citit pe Facebook și mi-au plăcut foarte tare, mi se potrivesc.

Ia să nu mai credem noi atâtea ci să punem mâna să și facem, să transformam crezutul în știut. Doar experimentând, trăind și făcând putem să transformăm „părut”-ul ăsta în siguranță. În ceva cert.

E simplu să ne toot dăm cu părerea. E cel mai simplu. Să credem c-o fi așa și pe dincolo dar parcă-i mult mai fain să facem, să punem umărul la treabă. Să încercăm măcar.

Încercarea moarte n-are, nu?

Să credem în puterile noastre, în potențialul pe care fiecare îl avem la purtător. Fiecare avem ceva unic, ceva care ne definește, talentul unic și extraordinar.

Nu mai ascultați de alții, nu-i mai lăsați să vă bage gărgăuni în cap!

Meryl Streep a fost considerată prea urâtă pentru rolul Dwanei din King Kong. Și ia priviți-o acum, este considerată una dintre cele mai bune actrițe din toate timpurile.

Azi o mai consideră cineva urâtă?

Cu drag și cu iubire,

Aura B. Lupu

06/06/2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4 răspunsuri la „Păreri”

  1. Eşti terapie curată, Aura! Aş vrea să primeşti măcar pe cât oferi, dacă nu se poate mai mult, să se întoarcă frumosul şi binele pe care-l pui în cuvinte!

    Apreciat de 2 persoane

    1. 🙏🌹💙🦋🌸🌼🌈

      Apreciază

  2. Pe principiul „Spune-mi că nu pot și-o să pot și mai mult, ba o să-ți trimit și poze!” am inceput sa functionez si eu si tare satifacuta sunt! 🙂

    Apreciat de 1 persoană

    1. 😉 Așa-i? Bravo! ❤

      Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.