De ce înșală bărbații?

De ce înșală bărbații?

Credeți că pentru că-i mai frumoasă? Mai deșteaptă? Mai tânără? Mai sexy? Mai blondă sau mai roșcată? Mai subțire sau mai voluptoasă? Mai înaltă sau mignonă?

Pentru că are ochii mari și blânzi de căprioară? Sau verzi de pisică? Pentru că are fundulețu’ mic și bombat și abdomenul plat? Sau pentru că are tenul alb ca porțelanul și ochi albaștri ca și cerul? Sau pentru că picioare-i sunt lungi și talia subțire?

Pentru că are sânii mari sau mici ca două mere? Pentru că are pielea fină și catifelată?

Pentru că are părul lung și negru și ochi întunecați, privire focoasă și plină de promisiuni?

Sau pentru că-l privește ca pe-un zeu, cu admirație și-ncântare?

Pentru că-l face să se simtă mai tânăr, mai viril? Mai macho, mai puternic?

Sau pentru că-l face să pară mai matur, mai experimentat?

Sau pentru că vrea doar să adauge încă un nume pe o listă?

Credeți că pentru toate astea?

Nici vorbă.

Bărbații înșală dintr-un singur motiv: (din Arta conversației, de la Ileana Vulpescu zicere) pentru că-i alta.

Femeile?

Și ele înșală tot dintr-un motiv: (din Trăirile Aurei, de la Aura zicere 😉) pentru că nu mai sunt iubite.

V-am țucat.

Cu drag și cu iubire,

Aura B. Lupu

Hamme,
30/01/2019.

 

 

7 răspunsuri la „De ce înșală bărbații?”

  1. Pentru că e alta și pentru că ”se ivește ocazia”, dar că e o chestie pur fizică și nu s-ar numi cu adevărat ”înșelat”. Am auzit asta din gura unui bărbat care a înșelat. Și nu doar o dată.

    Mica mare diferență dintre bărbați și femei. Ai punctat bine. 🙂

    Apreciat de 2 persoane

    1. Ioana mulțumesc. Io am văzut un film aseară și cam ăsta era mesajul, bărbatul avea acasă tot ce își dorea, cică o mai și iubea dar tot călca strâmb și nu pentru că celelalte ar fi avut ceva ce își dorea și nu avea, ci pur și simplu pentru că erau… altele. 🌹

      Apreciat de 1 persoană

  2. Foarte bine punctat. Pe scurt, exact asta e esenţa: e alta. 😉
    Fain ai scris!

    Apreciat de 1 persoană

    1. 😉🙏🌸🌹❤️💝😘😍 Te țuc!

      Apreciază

  3. Acum, să rabd a nu pune și eu puțin gaz pe foc?… Hai să îndrăznesc și să scriu aici, ce nu se recunoaște pe față. Căci am vorbit cu mai mulți despre asta. Și, da! Un bărbat chiar se poate simți nevinovat după „ispravă”, pentru că susține că deși a făcut-o, nu a pus inimă. Adică nu s-a implicat întru totul. Doar o parte din el, Și când e vorba de iubire, nevasta lui rămâne singura ocupantă a postului.
    În proporție covârșitoare, majoritatea gândesc astfel. Dar îmi bazez afirmația pe „radioșanț”, din umblete prin lume, nu am pretenția unui studiu de caz și nu m-am preocupat să fac chiar un sondaj pe bune.
    În ce privește viceversa, ei s-ar considera înșelați, chiar și cu privirea. Nu degeaba în țările Orientului Mijlociu, femeile sunt puse să stea îmbrobodite și cu ochii permanent în jos. De ce? Fiindcă femeia „se dăruie”, și ca atare, un sărut cu alt bărbat, este de-a dreptul catastrofal. L-a înșelat !!!
    Situația este redată de cele două expresii folosite pentru exprimarea actului sexual. Unii, (printre care și eu, până mi s-a explicat diferența 🙂 ), le folosesc de-a valma, ca și cum ar fi sinonime.
    Nu! Bărbatul cică face dragoste numai cu soția, iar ceea ce „bifează” cu alta, se numește „sex”. Doar sex. Și astfel și-a rezolvat (cel puțin din punct de vedere semantic) toată problema. În timp ce femeia face numai dragoste întotdeauna, afară de cazul când este violată. Nu există pentru ea cale de mijloc.
    A! Un alt lucru foarte important: Bărbații mai și mint foarte mult pe subiectul acesta. Se prea poate să spună mai mult decât fac realmente… Ține tot de „bărbăție”. 🙂
    Dacă se poate trage o concluzie de aici? Chiar nu aveți de ce pune atâta la inimă, chestiile astea. Bărbatul este un copil la orice vârstă, și se joacă din orice. Cu focul uneori….

    Apreciat de 2 persoane

    1. Bine scris, punctat și extrem de interesant Condei, 🧐☺️mulțumesc. Și da, așa este, o femeie face dragoste întotdeauna pe când un bărbat susține că mai face și sex și-amestecă totul de-a valma, încurcând borcanele și jucându-se cu focul. 🔥😉 No, io știu că pentru mine dragostea e una iar înșelatul… hm, de neiertat poate că ar fi prea mult spus dar cu siguranță ar diminua din dragoste treptat, puțin câte puțin pân-ar dispărea cu totul până la urmă.

      Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.