🤩🤩🤩

Azi dimineață am primit un  mesaj cu scuze. O cititoare încurcase borcanele și din greșeală îmi expediase un mesaj aiurea.

Dragii mei, stați liniștiți și nu vă impacientați, io-s campioană la încurcat borcanele!

Bărbatu’ meu primește mesaje cu „Vă mulțumesc pentru mesaj, o să vă răspund curând”, în timp ce un prieten (proaspăt adăugat în listă) capătă un „Ce tare te iubeeeeesc! De-abia aștept să vii!”. 😜🤩 Așa că nu vă faceți griji, tehnologia asta ne dă bătăi de cap la toți.

Venind de la veterinar și așteptând în stație autobuzul, ia ghiciți ce am făcut… De câteva zile îmi tot apare pe telefon că n-are suficient spațiu și să șterg din date… No, am șters, da’ fix ce nu trebuia: pozele toate… 😭😭😭 plus că habar n-am ce-am mai șters dar telefonul mi-a cam luat-o razna…

Apoi cu auto-corectul și încurcatu’ tastelor să nu vă mai povestesc ce mesaje „minunate” pot trimite… Pup(l)ici câte vrei, fi(u)te,  pis(z)te, și câte și mai câte. Uneori nici eu nu mai știu ce-am vrut să scriu…

Ba în loc să scriu mesaje, înregistrez mesaj vocal… Până-mi dau io seama ce-am făcut, am și trimis înregistrarea sfârâitului mâncării în tigaie, cum povestesc singură, cum mai tușesc… Bieți oameni ce primiți astfel de înregistrare iertat să-mi fie da’ no, greu cu tehnologia asta… Și susuru’ ce-l auziți în fundal e apa de la robinet da? să nu cumva să credeți altceva! 🤩😜

Ieri chiar a fost o zi de pomină. Orice scriam, călcam în străchini și pe cineva pe bătături. Cred că mi s-a tras de la anestezia de la dentist… Câteva ceasuri bune am fost cu gura și cu nasu’ strâmb, falca toată amorțită și cu-n firicel de salivă curgându-mi pe piept. Da’ no, măcar am fost happy, nu știu ce folosesc ăștia să te amorțească da’ e o chestie faină, că pe lângă amorțeală te mai face și să râzi ca prostu’.

Bine, ieri chiar n-am putut să nu râd la mesajul de dragoste ce mi l-a trimis Adiță (cel mai tare mesaj de dragoste EVER!); și acuma mă umflă râsu’ numai când mă gândesc la el, și efectul anesteziei a trecut hă, hă!, demult.

Recomand cu căldură. Când sunteți scorțoși și nu vi-s boii pe acasă c-au plecat pe la vecini, intrați pe telefoane și faceți-vă poze cu tot felul de filtre ce cred că acuma toate telefoanele jmechere au. Sau înregistrați-vă tot așa, cu filtre, că distracția-i garantată.

🤣😂🤣😂🤣

Nu mă credeți? Ia uitați-vă la video-ul de mai jos.

V-am țucat!

With love,

Aura.

2 gânduri despre „🤩🤩🤩

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.