🌸💚

Pe voi vă influențează starea de spirit visele din timpul nopții? Bine, cele pe care vi le amintiți, bineînțeles. Că pe mine da. 
Azi-noapte am visat foarte mult și foarte fain. De obicei visez doar despre ceva, un singur lucru pe care-l „dezbat” o noapte întreagă; azi-noapte însă au fost subiecte diferite, personaje multe (inclusiv arici, zâne și ochi verzi 😜🤣🤔) și iubire muuuultă-multă. 
M-am trezit fericită și plină de viață.
Iar de câteva zile am o treabă fixă și cu două culori: roz-verde. 🌸💚
Habar n-am semnificația (poate-mi dați voi vreun indiciu) dar simt nevoia să le port, să le văd și să le simt. (oare-am luat-o pe câmpii?🤔 ).
Ochii ce i-am visat azi-noapte erau verzi, plini de iubire și-atât de blânzi! Și-acum când îmi amintesc privirea lor simt cum mi se încălzește sufletul și inima mi se umple de-o iubire fără margini. 
Ochii ăștia i-am mai visat demult, în copilărie, iar când l-am cunoscut pe Adi știu c-am rămas uimită pentru că avea exact aceeași ochi…
Și bineînțeles că tot el era posesorul acelorași ochi și din visul de azi-noapte. 😏😴
De multe ori îi spun, mai în glumă, mai în serios că măcar în fanteziile mele ar trebui să nu mai apară, să mă mai lase să visez și io un George Clooney, un Brad Pitt sau un Jason Momoa din ăsta, tot numa’ pătrățele și mușchi, să mă lăfăi și io măcar în vis în brațele unei vedete. Da’ degeaba, io zic, io aud! Că tot Adișoru’ meu mă bântuie și mă mozolește!
Chestia interesantă însă e sentimentul ce rămâne chiar și după ce te trezești. Puterea și intensitatea visului.
Eram mucoasă de 8-9 ani când am visat ochii ăia verzi (fața culmea e că n-am visat-o, doar ochii și privirea) însă n-am uitat visul niciodată; dar mai ales sentimentul pe care mi l-a dat: de siguranță, de regăsire, de întoarcere acasă și iubire fără sfârșit.
La fel ca și azi-noapte…

Visați frumos. Visați intens.
Cu ochii larg închiși sau cu ei larg deschiși, nu contează.
Doar să visați.
Oricum.

V-am țucat!
Cu iubire,
Aura B. Lupu

P.S. Hai, lăfăiți-vă un pic, așa… 

 

Hamme,

24/10/2018

jason_Fotor_Collage

13 răspunsuri la „🌸💚”

  1. Cat de frumos!…
    Mai, drept sa iti spun nici eu n-am visat vreun George Clooney, sau stiu eu ce print. L-am visat pe Alex al meu, sincera sa fiu de 3 ori bine si de 7 ori rau; am visat ca ma insela sau stiu eu ce tampenii mai facea si ma purtam aiurea cu el vreo saptamana pentru asta :-)).

    Si noaptea trecuta am visat ceva ce nu m-a facut sa ma simt prea bine (nu mai retin ce, dar retin cu siguranta sentimentele si starea de spirit), si m-am trezit cu Fifi zgariindu-ma cu labuta pe nas. Am scuturat-o de cateva ori (mama ei de pisica, ma trezeste aiurea!!! :)) )
    Faina postare, ca intotdeauna, draga Aura. O duminica minunata!

    Apreciat de 2 persoane

    1. Mulțumesc frumos draga mea, duminică frumoasă şi ție! 😍😍😍😍😍😍

      Apreciat de 1 persoană

  2. Eu fac parte dintre cei care citesc conștiincios comentariile. Și de data asta bine am făcut, ca să descopăr și la Katherine ce voiam și eu să adaug. Adică, toate bune și frumoase dacă este un vis din acela drăguț, cu…știu eu, norișori pufoși și roz. Dar când e altfel? Te uiți cu un ochi încruntat la bietul partener care habar nu are cât te-a supărat azi-noapte…în vis. Cum vine asta?
    Dar vreau să vă întreb: ați visat vreodată poezii?
    Poezii lungi, de 5-6 strofe cu rimă, subiect și toate cele!
    Și la un moment dat realizezi că ești în lumea onirică și atunci, ți-o repeți cap-coadă de câteva ori, ca să o ții minte până dimineață… Dar când te trezești, abia de ți-a mai rămas o strofă, nici aia întreagă. Frustrare maximă!

    Apreciat de 1 persoană

    1. Io pățesc din astea și în realitate, nu nunai în vis. 😀😲 Scriu câteva pagini, apăs din greșeală pe vreo tastă și… „Goodbye!”. Nu mai știu să refac ce-am scris. Inspirația vine și pleacă… 😉

      Apreciază

  3. Ce frumos, dar mult mai frumos e sa simti o iubire atât de intensa cum în realitate nu ai… cândva am avut și eu un astfel de vis și m-am trezit f tulburata și răvășita, dar poate nu s-ar fi întâmplat asa dacă persoana din vis ar fi fost sotul meu, dar nu era el ci o persoana străină pe care nu o mai văzusem niciodata în viata mea… Dar nu am dat importanta visului… deși de multe ori visez la o iubire ca cea din visul meu… Dar numai dumneze știe dacă visul se va împlini sau va rămâne doar vis. O seara minunata!Pupici mulți!
    😘😘😘😘😘

    Apreciat de 1 persoană

    1. Înseamnă că io sunt o norocoasă. Trăiesc ceea ce visez și visez ceea ce trăiesc… O seară faină și ție. Te țuc cu drag! ❤

      Apreciază

      1. Nu toți au norocul tău, considerate o persoana fericita ca ai alături de tine persoana care o iubesti și care te face fericita clipa de clipa… Ești o persoana tare drăguță și plina de viata cum rar intalnesti… Multa sanatate si numai bine! La cât mai multe articole frumoase care să-i bucure pe cititori! Pupici!
        😘😘😘😘😘

        Apreciat de 1 persoană

      2. Iți mulțumesc frumos pentru cuvinte. ❤ Mă și consider norocoasa, să știi. Cu cât suferința e mai adâncă, cu-atât răsplata este mai mare. Și este. Mare. ❤ 😉 https://aurablupu.com/2017/10/02/intre-cer-si-pamant/

        Apreciază

      3. Ți-a spus vreodată cineva ca ai ceva din Irina Binder și din scrierile ei?… poate ma înșel… Dar eu asa am simțit când am citit articolele tale… Mulțumesc frumos ca ai vorbit cu mine! Sper ca într-o zi sa se termine și chinul meu și sa întâlnesc liniștea sufletului meu și fericirea la care visez.. O seara plăcut va doresc! 😘😘😘😘😘

        Apreciat de 1 persoană

      4. Nu, nu mi s-a mai spus. Wow! Mulțumesc. ❤ Regret să citesc de chinul tău 😦 dar să știi că doar tu decizi dacă termini sau nu, nimeni altcineva. Când am hotărât să divorțez a fost cea mai buna decizie pe care-am luat-o de până atunci, deși nu părea și în ciuda sorților potrivnici. 😉 Ca să apară ceva nou, ce e vechi musai să plece. ❤

        Apreciază

      5. Sper sa nu te superi pe mine ca te – am comparat cu Irina Binder. Mulțumesc pentru sfat! Numai bine!

        Apreciat de 1 persoană

      6. Nu, cum să mă supăr? ❤ ❤ ❤

        Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.