Cireașa de pe tort

Nu dețin rețeta minune a unei căsătorii fericite. Și nici nu știu care-s secretele relațiilor reușite și trainice. Însă un ingredient care ajută și consolidează cred că este umorul. Și sexul. 
No, dacă n-ați leșinat și n-ați căscat ochii, consternați și oripilați, continuați să citiți. Dacă însă v-au luat palpitațiile și v-am șocat, opriți-vă din citit și cautați altceva, care să nu vă crească tensiunea (și indignarea). Ăsta nu-i un articol pentru pudibonzi și mironosițe.
E pentru oameni deschiși la minte și evoluați. Care au ieșit din secolul în care se făcea dragoste cu lumina stinsă, când tot ce ținea de sex era considerat rușinos, iar a avea mai mulți parteneri(e) într-o viață era numit curvăsărit. Oameni care atunci când aud spunându-se lucrurilor pe nume (penis, vulvă, clitoris, etc.) nu-s nici șocați și nici nu-i ia cu inima.
Dragostea-i frumoasă. Și actul ei, a face dragoste, o încununare. Ceva firesc. Și super minunat.
Când niște „prietene” m-au întrebat odată, curioase și ușor răutăcioase (pentru că știau că posibilitățile noastre financiare, pe vremea aia, erau cam limitate) ce-am primit de ziua mea, gură mare cum sunt, le-am răspuns sincer și direct: „Trei orgasme și-un buchet de trandafiri. Da’ de trandafiri puteam să mă lipsesc.”
Au râs. Vreo două în hohote, restul mai subțirel, dar io cel mai tare când am realizat ce-am scos pe gură, pentru că pe vremea aia mai aveam încă (ușoare) rețineri. De care, după cum citiți, m-am lecuit. Probabil cu înaintarea-n vârstă scăpam de falsele pudori.

Râdeți. Mult și des. Faceți haz de necaz. Și dragoste cât încape. Condimentați-vă viața cu glume, râsete și umor. Fiți dezghețați la minte. Și la suflet. Nu încremeniți în seriozități. Nu fiți doar demni. Bățoși de parc-aveți un par vârât în cur. Constipați, crispați și preocupați de aparențe, de-a fi serioși și demni și rezervați, pierdeți distracția. Pierdeți amuzamentul. Și frumusețea libertății. De-a fi perfect normali. Și naturali.
Dacă cineva o să vă spună că există relații extra-fenomenal de reușite și fericite fără potriveala de la pat, vă minte cu nerușinare. Vă păcălește și vă aburește la greu.
Cât timp te topești de drag și dragoste când el (sau ea) te-atinge, când fiecare sărut și mângâiere te urcă-n cer (sau te coboară-n iad 😉 ), când simți dragostea clocotind în vene și orice îmbrățișare din partea lui (sau a ei) te stârnește și te-aprinde și simți că-i musai să o arzi, relația aia merge. Funcționează. E o relație fericită. Iar dacă mai și râdeți împreună-n hohote, dacă vă faceți farse unul celuilalt și vă surprindeți, iar plictiseala n-are loc, e și mai bine. E chiar cireașa de pe tort. Ah, pardon, sau nu. Cireașa de pe tort sunt cele trei orgasme. Cu trandafiri. Sau fără. Asta depinde acuma, după gust… 🤪😜😀🤣

Cu drag și cu iubire,
Aura B. Lupu

Fragment din #TrăirileAurei2; cartea o găsiți în librăria St.O.Iosif din Brașov și pe site-ul editurii Libris. Mulțumesc!

https://www.libris.ro/trairile-aurei-vol-2-aura-b-lupu-LIB978-606-029-131-2–p13043428.html

6 răspunsuri la „Cireașa de pe tort”

  1. Sunt total de acord. Umorul poate salva multe si poate fi folosit si in cele mai tensionate situatii. Multe discutii aprinse din cuplu le-am calmat cu o gluma buna 😊😊 .

    Apreciat de 1 persoană

  2. 😁😀🤩😍

    Apreciază

  3. A republicat asta pe Aura B. Lupu și a comentat:

    Condimentați-vă viața cu glume, râsete și cu umor. Fiți dezghețați la minte. Și la suflet. Nu încremeniți în seriozități. Nu fiți doar demni. Bățoși de parc-aveți un par vârât în cur. Constipați, crispați și preocupați de aparențe, de-a fi serioși și demni și rezervați, pierdeți distracția. Pierdeți amuzamentul. Și frumusețea libertății. De-a fi perfect normali. ȘI naturali.
    Dacă cineva o să vă spună că sunt relații extra-fenomenal de reușite și fericite fără potriveala de la pat, vă minte cu nerușinare. Vă păcălește și vă aburește la greu.

    Apreciază

  4. Un articol care merita citit! Felicitari!

    Apreciat de 1 persoană

    1. Mulțumesc frumos! 🙏💙

      Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.