Carte

Nu știu ce se întâmplă dar bag’ seamă că astrele și planetele nu-s alineate cum trebuie… 🤔😣😫😤😖
Cartea se cere. Se caută. Vrea să se vândă! Dar… nu se poate. 😖😤😫😣🤔
Ok. Cozile la poștă-s prea mari, curierul prea scump, retururile prea multe (cică s-au întors comenzi, voi îmi scrieți
c-așteptați cartea, editura c-ați refuzat s-o primiți, voi îmi spuneți c-ați fost la stand, la Bookfest, s-o cumpărați, dar n-ați găsit-o, editura zice că nu se poate, c-a fost în permanență expusă… habar n-am ce să mai cred!).
Orice se-ntâmplă, vreau doar să știți că io nu dețin niciun control. Și nici n-am vrut să-l am, de asta am plătit o editura. S-o facă în locul meu. Pentru că io din Belgia să distribui și să vând cartea în România n-aveam cum.
Însă..
M-am așteptat la seriozitate. Decență. Respectarea contractului (care din start a fost încălcat, cartea trebuia să iasă de sub tipar până pe 15 mai 2018 și-a ieșit pe 18, după 3 zile).
Păcat…
Sunt tristă. Sunt dezamăgită. Sunt supărată.
Nici nu știu ce să scriu…
Azi, ultimul mesaj de la editură m-a făcut să plec de la servici și să vin acasă, mi s-au înmuiat picioarele și-am început să plâng…
Da’ asta este…
Dragii mei, cei care vreți cartea NU mai scrieți și nu mai faceți comenzi editurii Berg pentru că o să-mi trimită mie toate cărțile (nu știu câte, eu am comandat un tiraj de 50 de cărți inițial pe care l-am suplimentat în 18 mai cu încă 50) la părinții mei acasă. În Cuzdrioara. Deci cei din Dej o s-o poată cumpăra de-acolo direct, fără curier și alte costuri aiurea. Cartea costă în continuare 20 de lei.
Iar acum e cu siguranță ediție limitată.

Regret că s-au petrecut toate astea. Regret că poate v-am dezamăgit. Dar așa cum v-am scris mai sus io n-am avut niciun amestec. Nici în expediere, nici în costurile suplimentare, nici în durata de așteptare, nici că n-a fost adresa voastră în aria de acoperire a curieratului, ș.a.m.d.
😖😫😣
Tuturor celor care-ați comandat cartea vă mulțumesc din suflet pentru interes. Iar dacă n-ați ajuns în posesia ei… nu pot decât să va scriu că-mi pare rău.
Sper doar să vină ziua când fiecare „doritor” o va avea. Cu sau fără autograf! 😉
Pentru că-n fond și la urmă urmei pentru voi am scris-o. Nu pentru editură. Nu pentru Bookfest. Nu pentru societăți și depozite de nu știu care. Ci pentru voi, cititorii mei care mă urmăriți și care mi-ați scris că vă regăsiți în fiecare cuvânt și-n fiecare postare.
Restul… e deșertăciune.
Vă îmbrățișez, cu drag, pe toți.

Aura B. Lupu

Coperta

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.