Zâmbet

Veselia, râsul din tot sufletul și optimismul, bucuria și recunoștința, făcutul hazului de necaz, pe mine m-au ajutat de nenumărate ori. M-au salvat. M-au adus înapoi pe linia de plutire. Să fii mucalit, să știi să stârnești zâmbete și să aduci bucurie în sufletul oamenilor este remarcabil. Este o calitate extraordinară. Și simplă. Primul lucru care pe mine m-a uimit când am venit în Belgia acesta a fost: zâmbetul oamenilor de pe stradă. Care chiar dacă habar n-aveau cine sunt, îmi zâmbeau.

       Imaginați-vă că-i o zi aiurea, ploioasă și rece iar tu te-ai trezit cu fața la cearceaf, ești fără chef, fără vlagă și fără „zvâc”. Mergând pe stradă, abătut și cu privirea tristă, întâlnești o persoană care-ți zâmbește larg, de parcă i-a răsărit soarele pe față. 🌞 Ce faci? Îi zâmbești în mod automat înapoi, nu? A doua persoană, la fel. Îți zâmbește, îi zâmbești. Și-ncet, încet simți cum starea ta se schimbă. Și la rândul tău, continui să zâmbești tuturor persoanelor pe care le întâlnești. Chiar dacă e înnorat și plouă, tu porți soarele pe chip. Luminezi. Aduci bucurie. Aduci zâmbete. Și partea cea mai faină este că nu te costa nimic! E gratis. Iar beneficiile uriașe. Alegeți să fiți veseli. Alegeți să fiți sori. 🌞🌞🌞 Alegeți să împărțiți zâmbete. Fiți voi, fiecare din voi, motivul pentru care altcineva azi zâmbește.

Cu drag și cu iubire,
Aura B. Lupu
Fragment din „Trăirile Aurei”.

Cartea poate fi comandată de pe Amazon:

https://www.amazon.com/Trairile-Aurei-Romanian-Aura-Lupu/dp/6069461800/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1540278235&sr=8-1&keywords=trairile+aurei

Mulțumesc!

smile

Donație

Vă place ceea ce citiți? Aici puteți sprijini autoarea. Mulțam fain!

€10,00

2 gânduri despre „Zâmbet

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.